Дарина Павлова стана баба за трети път

0

Актрисата Дарина Павлова стана баба официално, научи „Телеграф“.

Досега тя имаше две внучета от доведената си дъщеря Венцислава, рожба на съпруга й Илия Павлов от първия му брак, но вече и тяхната щерка Паола е майка.

Балерина

Вдовицата на шефа на „Мултигруп“ използва рождения ден на наследницата си, за да покаже първата снимка на внучето.

Тя избра най-хубавите кадри на дъщеря си, а от последния дойде и новината – на него Дарина е заедно със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното бебе.

„Връщам се назад към всички наши семейни моменти с такава привързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно до наблюдаването как самата ти се превръщаш в майка – никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят специален ден и ние всички се надяваме да се забавляваш с целия свят. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъщеря! Обичам те!“, написа Павлова към фотосите.

Чудо

Колежката й Марта Вачкова, която е една от най-близките й приятелки в България, първа честити празниците у семейство Павлови.

„Обич и радост и за двете ви“, коментира звездата от любимия сериал на NOVA “Откраднат живот“.

За бременността на Паола се разбра в края на миналото лято, а за Коледа бе потвърдено със семейна празнична снимка.

Забременяването й е истинско чудо, тъй като от тийнейджърка тя страда от болестта ендометриоза и повечето лекари, с които се е консултирала, са били на мнение, че едва ли някога ще стане майка.

Преди да роди, Паола Павлова водеше курсове по здравословен начин на живот.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.