Дъщерята на Цеца Величкович се омъжи на пищна церемония

0

Дъщерята на Цеца Величкович – Анастасия, се омъжи на пищна церемония. Красавицата от брака ѝ с Аркан Ражнатович сключи брак с футболиста от „Севиля“ Неманя Гудел.

Преди врече Анастасия обяви, че е сгодена в социалните мрежи. Тя публикува видео от събитието в личния си профил в Instagram на фона на италианска песен. Гудел направи романтичното предложение на любимата си на легендарния остров Ибиса.

Преди месец сръбският национал Неманя Гудел вдигна трофея от Лига Европа със „Севиля“. Тогава той избухна в сълзи, докато говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша. Само два дни преди финала срещу „Рома“ Неманя Гудел загуби дъщеря си. Приятелката му Анастасия беше бременна в петия месец и двамата очакваха момиченце, но загубиха детето. След победата срещу „Рома“ Гудел посвети трофея на неродената си дъщеря, пише Нова тв. 

Анастасия Ражнатович е наследила много неща от известната си майка – силен глас и красива визия. Младата певица поразително прилича на Цеца. Анастасия се изявява и като модел. Дъщерята на Цеца и Аркан е решила да нагази дълбоко в дебрите на музиката. Тя е много популярна в Сърбия, след като изкара няколко хита.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.