Дъщерята на Дарина Павлова се омъжи на остров Капри

0

На пищна сватба по-малката дъщеря на Дарина Павлова – Паола, каза „да“ на любимия си Ханс. Бляскавото тържество се е състояло на остров Капри, а кадри от него сподели една от най-близките приятелки на щастлива тъща – актрисата Марта Вачкова.

„Прекарахме прекрасно с вас – Поли, Ханс и Дарина! Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост“, написа Вачкова към краткото видео, което публикува и в което се виждат различни моменти от вълнуващото за младоженците и гостите им събитие.

Със сигурност Поли и Ханс са били щастливи не само, защото вече са официално семейство, но и защото свидетел на сватбата им стана първородният им син, чиято поява за тях е истинско чудо.

Причината е, че Паола, която е инструктор по йога и споделя с последователите си в социалните мрежи всичко за живота си, неотдавна разкри, че години наред лекари са ѝ казвали, че има много малка вероятност някога да стане майка. Причината е, че тя страда от все по-често срещано заболяване сред жените – ендометриоза и аденомиоза.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.