Дъщерята на Мерил Стрийп разкри, че си пада по жени

0

Дъщерята на Мерил Стрийп Луиза Джейкъбсън Гъмър се разкри като лесбийка.

33-годишната актриса, дъщеря на 75-годишната Стрийп и нейния бивш съпруг Дон Гъмър, публикува снимки с партньорката си, продуцентката Анна Блъндел, към които написа, че е благословена и щастлива, че навлиза в нова ера от живота си.

Кадрите бяха публикувани по време на празничния уикенд по случай 75-ия рожден ден на Стрийп, който е на 22 юни, като един от последователите й коментира: „Да се разкриеш на рождения ден на майка си е толкова емблематично!“

Луиза завършва училището по драма в Йейл с магистърска степен по актьорско майсторство. Тя е известна с участието си в драматичния сериал на HBO The Gilded Age.

През 2022 г. Луиза имаше връзка с актьора Джонатан Хигинботам, с когото се среща в Йейл.

Междувременно Мерил Стрийп и съпругът й Дон Гъмър обявиха раздялата си през октомври, разкривайки, че са били разделени „повече от шест години“, след като решили да „живеят разделени“. Двойката се ожени през 1978 г. и споделя четири деца: Хенри, 43, Мейми, 40, Грейс, 37, и Луиза, пише Дир.бг.

Според изданието Стрийп, която присъства на наградите Princesa de Asturias в петък, е била видяна за последно заедно с Гъмър на церемонията по връчването на Оскарите през 2018 г.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.