Диана Димитрова показа нови брутални снимки

0

Актрисата Диана Димитрова публикува във фейсбук страницата си нови снимки, на които се вижда нараненото й лице. По думите й на кадрите си личи отпечатък от грайфера на обувката, с която е бил Юлиан Вергов, когато я е изритал.

След като вчера самият Вергов отрече в специално обръщение към медиите, да й е посягал физически, днес тя показа ново доказателство за своята версия.

Ето какво пише Диана Димитрова във Фейсбук:

По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.

Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

“ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ – ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО – СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА“, пише в преписката.

Снимка от фейсбук страницата на Диана Димитрова.

Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.

Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.