ДНИТЕ МУ СА ПРЕБРОЕНИ? Актуализираха плана за погребението на Чарлз

0

Здравословното състояние на крал Чарлз прогресивно се влошава , което кара служителите на Бъкингамския дворец отново да актуализиран плана за предстоящото му погребение – подготовката за което е започнала в деня след погребението на кралица Елизабет, казаха източници, близки до монархията.

75-годишният крал остана до голяма степен извън светлината на прожекторите, откакто обяви, че се бори с рака през февруари,. Сега пред изданието The Daily Beast източници разкриха, че здравето на Негово величество става все по-зле и че ситуацията „не е добра“ „Разбира се, той е решен да победи болестта и лекарите полагат всички усилия. Всички са оптимисти, но той наистина е много зле. Повече, отколкото казват на обществото“, каза пред изданието източник, описан като стар приятел на кралското семейство. Крал Чарлз никога не е разкривал с какъв рак е бил диагностициран.

Изключително подробният документ за погребението на Чарлз е създаден в деня след погребението на майка му кралица Елизабет на 8 септември 2022 г. Военни служители потвърдиха пред Daily Beast, че операцията Menai Bridge се актуализира редовно, но подчертаха, че това е стандартна процедура. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.