ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА?! Мъж, останал без ток над 24 часа, дойде в Енергото и си опече сандвич

0

Докъде ни докараха! По оригинален начин изрази недоволството си от липсата на ток жителят на силистренското село Калипетрово Явор Павлов. Днес сутринта той влезе в клона на местното Енерго, където по думите му единствено има електричество, включи домашната си грил-скара и си опече сандвич пред смаяните погледи на охраната.

Човекът се оплака, че над 24 часа в дома му няма ток, а от дружеството дори не вдигали телефона за сигнали за аварии.

„24 часа не съм ял! И децата ми гладни стоят! Да – ела да видиш!“ – на висок тон и с опънати нерви се обърна към служителите Павлов. После извади хляб, колбас, нож, компот и домашната си скаричка и попита къде има контакт, за да я включи. След като не го упътиха, мъжът го намери и се самообслужи, пускайки електрическия уред.

„Писна ми от тоя ток! Ей тука ще си направя сандвича, не ме интересува, когото искаш викай. Да ви видят какви сте боклуци! Тука има ток, искам удължител! Както закусвам всяка сутрин, тъй ще си закуся тук. 21-ви век! Не ви е срам, бе!? На хората им писна!“, каза той, докато се печеше филийките.

В този момент нервите се обостриха и замалко да се стигне до физически сблъсък между недоволния клиент на Енергото и охраната, след като един от служителите заплаши „да прасне“ снимащия го с телефон.

Докато хлябът се препичаше на тостера, Явор Павлов продължи своя гневен монолог: „Каня всички калипетренци, който няма ток, да заповядат, да закусят. Ток има само Енергото… Скаричката съм си донесъл, филенце – еленско… Ще стоя аз на студено, че и децата ми!…Няма да вдигат телефоните те – пренасочват! Тъй ще ви пренасоча аз!…Писнало им било да им звънят хората!…“, каза още разгневеният мъж.

След като Павлов закуси с топла храна и пийна компот, дойде повиканата от служителите на Енергото полиция, която провери документите му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.