Доктори спасиха актьора от „Всички обичат Реймънд“ от масивен инфаркт, имал 90% запушена аорта

0

Звездата от хитовия сериал „Всички обичат Реймънд“ Рей Романо е претърпял сериозна сърдечна операция, която буквално е спасила живота му. Това разказва самият актьор в последния епизод на подкаста WTF, предава People.

90% от аортата му е била запушена, разкрива Романо, а това е можело да доведе до масивен инфаркт.

„Трябваше да ми бъде поставен стент заради това запушване на артерията“, разказва 65-годишният актьор. „Имах късмет, че го открихме рано – преди да прерасне в инфаркт“, добавя звездата.

Романо обяснява, че се е борил с холестерола през последните 20 години и неговият лекар постоянно му е предлагал да вземе лекарства за това.

„Всеки път казвах: „Нека се справя сам“. И щях да се прибера вкъщи, и щях да се храня правилно. Не веган, но малко по-здравословно“, споделя още той.

Но казва, че никога не е успявал и винаги се е връщал към нездравословните навици, което довело до запушването на аортата.

„Сега, тъй като съм на лекарства, холестеролът ми спадна веднага. Ако можех да се върна 20 години назад, щях да си взема още тогава лекарствата“, разкрива Рей Романо.

И признава, че вече е в преддиабетно състояние.

Звездата добавя, че никога не е чувствал, че остарява, докато не се е появил страхът за здравето.

„Човече, да кажеш 50, беше странно, но да кажеш 60… Звучи чуждо, звучи фалшиво, разбираш ли? В главата си знам, че не се чувствам толкова стар. В тялото си получавам няколко съобщения, че съм толкова стар“, отбелязва Романо.

По-рано този месец 65-годишният актьор заяви пред Entertainment Tonight, че е решил да посети кардиолог, след като е изпитал болки в гърдите по време на работа, припомня People.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.