Доли Партън първоначално отрязала младата си колежка Биби Рекса за дует

0

Най-известната кънтри певица Доли Партън деликатно отрязала младата си колежка Биби Рекса да запишат заедно песен. Това разказа Биби в интервю в шоуто на Кели Кларксън.

33-годишното блонди изпратила на кънтри звездата песен на религиозна тематика, която Доли Партън тактично отказала да запише, преди в крайна сметка да запишат силната „Seasons“ за новия албум на Биби.

„Дълго се опитвах да се свържа с нейния мениджър“, казва 33-годишната изпълнителка, която е държала да представи проекта на Партън.

След известно чакане на отговор мениджърите се съгласяват. „Те казаха: Добре, разбира се. Изпрати ни песента, но ни трябва на диск“, казва Биби и допълва: „Имах друга песен преди [‘Seasons’] и тя бе за рая и ада, такива неща. Доли знаеше за нея и дори ми написа писмо на ръка, в което обяснява защо не иска да се включи.“

Блета, както е истинското име на Биби споменава още, че Партън не е усещала, че това е нейната песен. Именно поради тази причина Рекса й праща втората на име „Seasons“, която вече кънтри певицата одобрява и записват.

Колкото до вижданията на Доли – 77-годишната певица описва подробно религиозните си убеждения в книгата си от 2021 г. „Доли Партън“: Животът ми в текстове. Не съм толкова религиозна, но съм много, много духовна“, пише тя, според Distractify. „Израснах в такова обкръжение“.

Иначе Биби споделя пред „People“, че винаги е искала да работи с изпълнителката на „Jolene“. „Тя е вдъхновение за мен не само като артист, но и като човек“. За Биби Доли е страхотен автор, не само на нейните творби, но и на останалите изпълнители. Дори се е разплакала, когато е чула за пръв път гласа й в песента.

„Толкова е красиво. Просто ми харесва как аз говоря за живота и промяната [в песента], а тя говори от своята гледна точка“, добави номинираната за „Грами“ Рекса. „Това са две жени на различна възраст, които все още преминават през едно и също нещо и се опитват да го разберат това, наречено живот“, завършва Биби. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.