Джъстин Бийбър болен, отложи световното си турне

0

Мегапопулярният канадски певец Джъстин Бийбър анулира цялото си световно турне, което беше временно преустановено през лятото на 2022 г. заради здравословните му проблеми. След като стана ясно, че планирана изява на изпълнителя във Великобритания този месец няма да се състои, сайтът за продажба на билети „Тикетмастър“ обяви, че всички концерти на Бийбър в САЩ, Ирландия и Франция са отменени.

Нито 29-годишният певец, нито негови представители обясниха причините, отбелязват АФП и БТА.

Миналата година беше тежка за Джъстин Бийбър, който имаше здравословни проблеми. Той трябваше да отмени част от изявите си през юни заради рядко заболяване, довело до пареза на лицето. След като се върна на сцената, певецът отново обяви през септември, че ще трябва да си вземе почивка. „Ще се оправя, но имам нужда от време… да се възстановя“, каза тогава канадецът.

През януари Джъстин Бийбър продаде правата върху музикалния си каталог на компанията „Хипнозис“ (Hipgnosis) за 200 млн. щатски долара. Така той се нареди в дългия списък изпълнители като Боб Дилън, Брус Спрингстийн, Тина Търнър, Нийл Йънг, които се разделиха с доходоносния си репертоар.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.