Джей Ло спира Бен Афлек да дойде в България!

0

Холивудският актьор Бен Афлек е отказал да режисира няколко интересни филма, тъй като продуцентите искали да ги заснеме у нас. Той обаче отклонил предложенията не защото е имал нещо против страната ни, в която между другото вече е идвал веднъж, а защото е искал да бъде близо до децата си и съпругата си – Дженифър Лопес. 

„Имаше няколко филма, които исках да режисирам, но за тях продуцентите държаха да ги заснемем в България. Аз отвърнах: В България?“. Това разказва актьорът в интервю, в което споделя как приоритетите в личния му живот са повлияли върху отношението му към подбора на проекти. „Една от причините да го направя, беше, че съм разведен. Споделям попечителство.

Не искам вече да ходя до Остин или Ню Орлиънс, или Джорджия и да не виждам децата си. Тези години са твърде важни. Ако ги пропусна, ще съжалявам цял живот“, откровен е Афлек, който през последните години се изявява и като режисьор.

Бен Афлек има две дъщери (Вайълет и Серафина) и един син (Самюъл) от предишния си брак с актрисата Дженифър Гарнър.

Двамата се разделиха след 13-годишен брак, продължил от 2005 до 2018 г.

Първият годеж на Бен Афлек с Дженифър Лопес е през ноември 2002 г. Само две години по-късно обаче вместо да се оженят, те се разделят, за да се съберат отново цели 20 години след първия си годеж. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.