Дженифър Лопес издава албум, вдъхновен Бен Афлек

0

Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен от възобновения й романс и брак с Бен Афлек, а тя използва повода, за да погледне самоиронично на романтичното си минало. Това призна звездата на попмузиката и киното в интервю за Асошиейтед прес.

През цялата си кариера Дженифър Лопес е възхвалявана като епохален, плодовит и трудолюбив артист. Едно прилагателно, което не се свързва често с поп иконата, превърнала се в актриса и филмов продуцент, обаче, е „самоиронична“.

Именно „самоирония“ обаче е думата, която характеризира най-добре новия й албум и едноименния филм към него This is Me…Now: A Love Story („Това съм аз…сега: Една любовна история“), които излизат на пазара днес, 16 февруари.

Същевременно Live Nation обяви, че Лопес ще тръгне на турне в над 30 града, което ще започне на 26 юни в Орландо, Флорида, предаде БТА.

65-минутният музикален филм с режисьор Дейв Мейърс, който тя сама финансира, проследява шеговито една безнадеждна романтичка в търсене на любовта (Лопес) и безбройните начини, по които тя се бори с многократно разбиваното си сърце, включително посещения при терапевта си (в ролята рапърът Фат Джо) и плач по стари романтични филми. От разстояние звезден Съвет на Зодиака, изигран от Джейн Фонда, Пост Малоун, Кики Палмър, София Вергара и други, предоставя симпатичен, но безмилостен коментар за нейното отчаяние от любовта, провалените бракове (Лопес е в четвъртия си) – и възстановените връзки.

На 54-годишна възраст Лопес обяви, че деветият ѝ студиен албум и придружаващият го филм са резултат от внезапен прилив на вдъхновение, голяма част от което тя приписва на възобновения си романс и брак с Бен Афлек.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.