Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевттерапевт поради скандали и напрежение в отношенията си

0

Джесика Алба призна, че заедно с дъщеря й тийнейджър са започнали да посещават терапевт.

В интервю за сп. Real Simple актрисата посочи като причина скандалите, които често си спретвали двете. „Тя сега е на 15, караме се откакто навърши 11 години“, обясни Алба.

Тя допълни, че с дъщеря си постоянно спорели за глупости и това я накарало да вземе решението. „Постоянно спорехме. Казах си, че не искам да живея така, не искам да има напрежение между нас“, призна Джесика.

По нейни думи малката й дъщеря си мислела, че майка й я контролира. „Всеки път, когато се опитвах да й кажа нещо, тя мислеше, че я назидавам. Затова ми трябваше някой, който може да й обясни нещата по начин, по който аз не мога“.

Алба сподели също, че не се вижда като „идеалният родител“, но полага усилия. Тя определи терапията като „ценен инструмент“ и отбеляза, че с дъщеря си вече ходят поотделно на сесиите. „Не съм израснала в среда, в която се говори за тези неща, просто се затваряхме в себе си, така че това ме мотивира да говоря повече с детето ми“, каза.

Иначе актрисата има три деца от съпруга си Кеш Уорън. Двамата се запознали през 2004 г. по време на снимките на „Фантастичната четворка“, предаде life.dir.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.