Джизъса гушна 150 бона от Survivor

0

Благой Георгиев получи титлата „Последният оцелял“ и взе голямата награда на риалитито Survivor от 150 000 лева след напрегнато гласуване на журито, съставено от 13 отпаднали участници. Мнозинството даде своя вот за футболиста, който не се огъна пред изпитанията в Доминикана и демонстрира здрава психика, забележителна физическа сила и отлични социални умения. 

Близо три месеца, заедно с още 23-ма участници, Джизъса се бори с непоносимите жеги, тропическите бури, липсата на храна и стабилен покрив на Карибите. Без да пести сили, Благой се хвърляше през глава в изпитанията по суша и вода, и достойно понесе дългата и мъчителна изолация на Острова на отшелника.        

Още със стъпването си в екстремното риалити футболистът се открои като лидер и създаде силна, лоялна коалиция. При обединението на двете племена той обаче изгуби позиции и беше изгонен на Острова на отшелника – самотното парче земя, на което малцина успяват да издържат. Благой не само не се предаде, а спечели серия битки за оцеляване и получи уважението на съперниците си. „Минах през доста тежки моменти. Да стигна до финала ми помогна само вярата ми и мисълта за моите деца. Исках да им дам добър пример, заради тях се борих докрай“, каза развълнувано спортистът. Футболистът благодари на всички, с които вървя към целта и сравни победата си в Survivor със спечелването на Шампионската лига.  

Благой стигна до последната права заедно с още петима непоколебими участници – студентката Ермина Боянова, дизайнера Едис Пала, финансовия представител Данаил Стоянов, гемолога Светослав Славчев и певицата Татяна. Всички те влязоха в директни елиминационни сблъсъци за бързина, баланс и ловкост, а накрая се изправиха пред класическото за Survivor изпитание – палене на огън с кремък. Един по един в игрите отпадаха Татяна, Едис и Светослав, след което се присъединиха към журито, натоварено с тежката задача да посочи победителя.   

Финалистите Благой, Ермина и Данаил произнесоха кратка реч, с която обясниха решенията си в играта и мотивираха ходовете си. Футболистът беше обявен за най-достоен за титлата както от съмишлениците си – ММА боеца Георги Валентинов, атлета Иван Булкин, гемолога Светослав Славчев и певицата Татяна, така и от част от опонентите си – дизайнера Едис Пала, инфлуенсъра Мария Обрейкова, актрисата Снежана Макавеева и влогъра Стефан Попов-Чефо. Втора се класира Ермина, която направи искрен и смел анализ на грешките и постиженията си. Трети остана Данаил. Той призна, че далеч от дома е калил търпението си, преглътнал е егото си, свързал се е с природата и е оценил семейството си.  

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.