Джон Сина не е бил чисто гол на „Оскарите“

0

Джон Сина срази всички, появявайки се на сцената на наградите „Оскар“ както майка го е родила. Мускулестото тяло на актьора предизвика серия от коментари, а мнозина дори се възмутиха от голотата му.

Бил ли е обаче Джон Сина чисто гол пред многомилионната аудитория докато връчваше филмовото отличие за най-добър дизайн на костюм? Пред публиката изглеждаше, че той държи единствено огромен плик, с който прикрива интимните си части.

Организаторите обаче разкриха, че кечистът действително е бил с костюм, известен в киното и телевизията като „скромната дреха“, която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите.

Роб Милс, изпълнителен вицепрезидент на Walt Disney Television, обяви, че голото появяване на Сина на наградите е преминало през „строги стандарти и практики“.

Милс обясни, че според разпоредбите на Федералната комисия по комуникациите има правила за това какво може да се излъчва по телевизията на живо. Той разкри, че Джон Сина е бил покрит отзад, а пликът отпред е бил с велкро, за да се предотврати „неочакван инцидент“.

Междувременно продуцентите на „Оскар“ заявиха, че образът на 46-годишния актьор е бил трибют към Кен от блокбъстъра Барби (2023), пише dariknews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.