Джони Деп се премести да живее на село

0

Джони Деп казва, че спокойният живот във Великобритания го е накарал да забрави всичките прекарани в Холивуд години, които са му се видели като ад. 

Звездата от „Карибски пирати“ сега живее в имение от 850 акра в Съмърсет, за което пръсна колосалните 13 милиона лири още преди години. Замъкът е стил Downton Abbey и се отличава с обширни  градини и снимачна площадка. В дома му има 12 спални и осем бани, имението е  в стил от 19-ти век и е наречено Somerset Mansion.

Актьорът споделя, че именно от това се нуждае, за да може да бъде просто себе си. Допада му и факта, че рядко го притесняват от почитатели.

Харесват ми места с характер. Имам различни къщи на различни места и всички те означават нещо специално. Не ги притежавам само, за да кажа, че ги притежавам, те са за живеене, за употреба„, коментира Деп. 

Деп добави, че сега може да пазарува в магазините на спокойствие, без да бъде заобиколен от хора, които искат селфита. Не че има против, просто понякога около него се събира тълпа. 

„Британците са готини хора, поздравяват ви сякаш сте съсед – без да прекаляват“, казва той. Харесва му ма разглежда нови места, да се среща с хора.

„Но не съм великият екстроверт, за който хората явно ме имат. В интерес на истината аз съм доста срамежлив човек. Това е едно от страхотните неща за Великобритания и особено за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си – и това е хубаво“, добавя той.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.