Джордж Клуни се жалва: Шварценегер взема 20 пъти повече пари от мен

0

Клауза против преработване включва в договора си за филма „Батман и Робин“ Арнолд Шварценегер, като не стига, че е единственият актьор с такава екстра, ами и взема 20 пъти по-голям хонорар от главния актьор Джордж Клуни.

Бившият Мистър Олимпия си издейства облаги като това да работи не повече от 12 часа на ден. Като се извади от това време и времето за грим и слагане на сложния костюм, реалното време на Арни пред камера се оказва съвсем малко. Въпреки това той получава, по думите на Клуни, по един милион долара на снимачен ден. Това прави към 25 милиона долара общо за целия филм, тъй като Шварценегер изкарва едва 25 дни на работа. За останалата част от екипа снимачните дни са приблизително двойно повече.

В интервю за Хауърд Стърн Клуни разкрива, че двамата не са се засекли нито веднъж на снимачната площадка и дори извън нея. „Той получи 20 пъти повече пари от мен“, разкрива още Джордж. В същото интервю актьорът признава и още една своя болка, свързана с „Батман и Робин“ – това, че също като повечето зрители не понася филма. „Толкова ме боли да го гледам, че щом го видя по телевизията, веднага сменям канала“, признава Клуни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.