Едва на 19: Издъхна внукът на Робърт де Ниро

0

Внукът на Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес, е починал, съобщава „Сън“.

Майката на 19-годишния младеж Дрена обяви смъртта му в социалните мрежи с думите: „Не знам как ще живея без теб. Ти беше моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка“.

Дрена е осиновена дъщеря на Робърт де Ниро след брака му с актрисата Даяна Абът.

Благодарение на динамичната кариера на баща си, тя води динамичен начин на живот и разделя времето си между Ню Йорк, Лос Анджелис и Италия. 51-годишната жена работи като модел, диджей и моден консултант.

В крайна сметка тя решава да тръгне по стъпките на Де Ниро и скоро се изявява като актриса и режисьор. Първата ѝ роля е във филма на Алисън Андерс „Благодатта на моето сърце“ през 1996 г., а след това се снима в няколко филма на баща си, включително „В бягство“ от 1999 г., „Град край морето“ от 2002 г. и „Шоутайм“ от 2002 г.

Де Ниро се разделя с майката на Дрена през 1988 г., но въпреки това холивудската звезда остава в живота ѝ.

Тя прави Де Ниро дядо през 2003 г., когато посреща сина си Леандро с тогавашния си приятел Карлос Родригес. Оттогава Дрена, която в момента живее в Ню Йорк, се е насочила към режисурата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.