Елвис Пресли ухажвал Шер, тя му отказвала заради репутацията му

0

Малко преди да признае защо предпочита по-млади, Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била „нервна“ заради репутацията му и е „познавала хората около него“.

В скорошно интервю певицата сподели, че тези на нейната възраст не могат да се справят с нея, а пък пред по-малките не е толкова срамежлива. „Освен това повечето на моята възраст вече не са сред живите. Ако трябва да сравнявам тях и младите, със сигурност избирам вторите, те са и отгледани от жени като мен. Преди бях казала на приятелките си да не се влюбват в по-млади мъже, защото сме твърде стари. Посъветвах ги и да не се влюбват чрез текстови съобщения“, казва тя.

Иначе в момента дамата се среща с музикалния изпълнителен директор Александър Едуардс, с когото имат 40 години разлика във възрастта. Двамата се запознават на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г. Звездата, която преди това е била омъжена за Сони Боно и Грег Олман. Освен това се е срещала и с други известни личности, сред които 81-годишният Дейвид Гефен и 74-годишният Джийн Симънс. Имала е взаимоотношения и с Том Круз, Ричи Самбора и Вал Килмър, предаде life.dir.bg.

Но една от по-сериозните й връзки е с Роб Камилети, с когото се запознава, когато тя е на 40, а той на 22 години. Самата тя по-късно споделя, че той е „любовта на живота й.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.