Ема Уотсън пиела вино в час

0

Ема Уотсън недоумява вълнението на тийнейджърите към алкохола, защото тя от дете е пила вино, примесено с вода. 33-годишната актриса разказа, че баща й е включвал алкохолната напитка, като част от обяда й за училище. От малка е свикнала с това и точно поради тази причина не разбира защо тийнейджърите така се радват, пише „Daily Mail“.

Коментарът идва в момент, когато Ема е готова да поеме в друга посока, по-различна от киното – да пусне първокласен джин на пазара.

След оттеглянето си от светлината на прожекторите през 2019-а година, тя успя да създаде женски инвестиционен фонд за опазване на околната среда, а сега се присъединява в сферата на спиртните напитки, по-конкретно в бизнеса, който родителите й развиват от години. За „Financial Times“ актрисата споделя, че вкусът на алкохола не е нещо ново за нея.

„Бях доста изненадана, когато видях другите деца да се вълнуват от идеята да се докоснат до алкохол“, казва тя. „Баща ми ми даваше вино и вода за обяд още от дете. Така че като тийнейджърка бях доста объркана, че всички смятаха алкохолът за забранен плод“.

Очевидно родената на 15-и април, 90-а година Ема, е сериозна в преминаването в друга сфера, дори си е взела малка почивка от социалните мрежи. Феновете й не можеха да повярват, че тя сподели кадри за пръв път от дълго време насам. 

Освен с ролята си в „Хари Потър“ Ема е известна и с участието си в „Малки жени“, мюзикъла на Disney „Красавицата и звяра“ и история за съзряването „The Perks Of Being A Wallflower“. Популярна е и с активната си дейност за правата на жените. През 2014 г. бе назначена за посланик на добра воля на ООН за насърчаване равенството между половете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.