Ето я жената, с която Дейвид Бекъм изневерил на Виктория СНИМКИ

0

През 2004 г. името на холандския модел и риалити звезда Ребека Лус стана известно по цял свят, след като медиите разкриха, че именно с нея футболистът Дейвид Бекъм е изневерявал на съпругата си Виктория в продължение на четири месеца.

Аферата беше потвърдена и от самата Ребека, която даде няколко интервюта, в които обясни, че е била интимна с британеца поне четири пъти, докато той живееше в Испания, за да играе за „Реал Мадрид“, а тя работеше като негов асистент.

Тогава красивата брюнетка разказа, че всичко помежду им започнало по време на вечеря, когато двамата с обща група приятели пили алкохол и разпускали.

„Тогава получих няколко намека от него, но си казах: „Не, той не те харесва“, сподели холандката. И макар че не искала да се забърква с Бекъм, за да не си изгуби работата, двамата все пак се сближили.

Въпреки че скандалът с изневяра при една от най-популярните двойки в света да беше гореща тема в медиите в продължение на месеци, малко по малко всичко отшумя. Случи се, разбира се, не без помощта и на самите Дейвид и Виктория, които предпочитаха да мълчат и да не дават допълнителни поводи въпросът да се раздухва още повече. И така допреди няколко дни, когато съпрузите най-накрая проговориха за най-тежкия момент в живота им, който за малко не разбил семейството им.

Виктория сподели, че месеците след гръмването на скандала са били най-трудните за нея, защото не усещала, че двамата с Дейвид се подкрепят. Самият той и до днес продължава да си задава въпроса как двамата са съумели да се справят с подобна криза, която застрашавала да разруши семейството им. Но именно борбата да го съхранят, ги водела напред.

И макар че най-накрая коментираха темата за изневярата, Дейвид и Виктория не заявиха категорично дали слуховете са били истина или лъжа. Признанието им обаче отново върна интереса на медиите към Ребека, която с днешна дата води спокоен живот със съпруга си Свен и двамата им сина в малко ски селище в Норвегия. Работи като учител по йога и медитация и прекарва времето си в практики, колоездене и разходки сред природата, пише Дир.бг.

Сега Ребека води спокоен живот със съпруга си Свен и двамата им сина в малко ски селище в Норвегия
Сега Ребека води спокоен живот със съпруга си Свен и двамата им сина в малко ски селище в Норвегия

През годините Ребека не веднъж е споделяла, че съжалява за някои аспекти от миналото си, но не крие нищо от близките си, включително и от децата си. Те са наясно, че „мама има палава страна“, която включва разкритието на аферата й с женения Дейвид Бекъм, голи фотосесии и връзки с жени. Признава, че причината и до днес да носи негативния ореол над главата си са грешните решения, които често е взимала под влиянието на хора, на които не е трябвало да се доверява.

Въпреки че твърди, че води съвсем различен начин на живот, който е далече от суетата и скандалите, само преди дни, когато името й отново нашумя, а с това се завърнаха и обвиненията срещу нея в социалните мрежи, Ребека даде да се разбере, че може да сложи край на дългогодишното си публично мълчание и да разкрие в детайли какво в действителност се е случило между нея и Дейвид.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.