Ева Тепавичарова любовница на скандалния Васил Драганов

0

„И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!“.

Това сензационно призна актьорът Васил Драганов на въпрос на вестника дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова, е верен, или не.

„Не отричам, но и няма да навлизам в подробности. Относно ситуацията с бившата ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да говоря повече по случая в медиите, защото обещах на двете ни деца да не го правя. Тя също обеща, но го направи. За мен децата ни са най-важното в момента и не смятам, че трябва да раздухваме повече тази история“, казва Васко.

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по Би Ти Ви – „Столичани в повече“. По-близките им отношения започват съвсем отскоро, след като актьорът вече се разведе с жена си Андреа. Самата актриса не бе открита за коментар.

Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със съпруга си – тенора Георги Петров, и с двамата им синове. В момента не е ясно в какви отношения са.

„Работата и децата са ми най-важни сега. За друго не искам и да споменавам, само ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тема няма да говоря“, категоричен е Драганов.

Актьорът и Андреа във времената, когато бяха семейство
Актьорът и Андреа във времената, когато бяха семейство

Досега в медиите се изявява най-вече бившата съпруга на Васил – Андреа Драганова. След негово интервю при Люба Пашова по БНТ, в което той първи призна за развода им, журналистката Андреа даде просторно интервю пред Диана Любенова. „Психическият тормоз беше по-неприятен от физическия“, каза тя в Би Ти Ви. Бившата художествена гимнастичка сподели и че е преглъщала униженията, безпричинната ревност, обидите пред семейни приятели и колеги, защото е вярвала, че той ще се промени и всичко ще бъде както преди.

Според думите на Васил Драганов пред вестника ни след нейното изявление той също има какво да каже в тази посока и попита защо, след като е насилник, децата са присъдени на него от съда, а не на нея. И обяви, че жена му му е изневерила с кебапчия.

„В момента имам връзка с друг човек и чакам дете от него. Това е факт“, призна Андреа, която не отрича, че е изневерила първа на актьора с мъж на име Борислав, с когото самият Васил я запознава.

Мъжът, в когото Андреа се кълне, че я прави щастлив, работи на скара в „Хаджи Димитър“, показва проверка на вестника. Той е прекъснал обучението си в НАТФИЗ още първата година и в момента бил специалист „по скарата и цар на маринатата“.

Борислав е разведен с жена си – Анелия, която също като него е актриса. Двамата са учили в класа на Енчо Халачев. Имат син на девет години.

„Не знам какво да кажа от вашите разкрития. Най-чистосърдечно желая на бившата ми и този човек да са щастливи и здрави, да си народят още дечица. Нека всеки да си намери любовта и мястото под слънцето“, завършва Васко, който не желае повече да коментира личния си живот.

Родителите на Андреа са пенсионери. Баща й бивш военен от Външно, а майка й медицинска сестра от „Пирогов“. Тя има и сестра Малвина, с която не се вижда всеки ден. Възрастните хора също са притеснени от ситуацията около семейството, защото харесвали Васко, твърди близка на Драганови, която се представя с името Мариана.

„Дано поне заради децата отношенията им се подобрят, защото не заслужават нападки от страна на родителите им“, твърди жената, която разказа и още по-пикантни подробности, касаещи Андреа и Васко, които няма да споделим.

Родителите на Васко също не желаят да коментират отношенията между двамата. Майка му Люба, на която е кръстена дъщерята на актьора, и всичките му роднини са плътно зад гърба му и не желаят да коментират раздялата им.

Васко и Андреа има две деца – Люба и Давид. Запознават се в тоалетната на телевизията, в която по онова време работят. „Като се оженим, ще ти направя голяма зелена баня, в която по цял ден да си миеш ръцете“, шегува се Драганов и още на другия ден двамата започват да излизат.

Освен актьор Драганов е работил много неща – бил е стюард, а покойният му дядо е втори пилот на самолета на Тодор Живков. Той умира геройски, след като спасява повече от 10 човека в катастрофата на летището през 1971 г., в която загива Паша Христова и още над 30 човека. Самият дядо на Драганов също умира, докато помага на оцелелите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.