Евгени Минчев с първи коментар след ареста

0

Евгени Минчев, който през уикенда стана обект на криминалните хроники заради ареста си за хулиганство, направи първи коментар след освобождаването от Първо районно.

Ето какво написа светският хроникьор във Фейсбук:

„Арест и след ареста… „приятели“…

Схванах нещата, благодаря.

Лорд Евгени Минчев

35 години съм Пи ар и 60 години човек, а не схващах основни неща. А именно, че ако няма сензация, ти не представляваш нищо. Няма публикации, че си добър поет, певец, професионалист, благотворител, човек, мъдрец, водещ, организатор на големи събития… Трябва си арест и толкоз. Какво тук значи някаква си личност. Без арест не си интересен, непотребна „отломка нищожна“ си от винаги храбър народ, мъченик. Трябва си „арест“, за да те потърсят от 7 телевизии, 9 вестника и 23 сайта. Приятелите ти, които никога не харесват песните, премълчават благотворителността, нещото, което правиш, сега звънят. Ехидни, любопитни, все искат да помогнат, а май повече искат да чуят от първа ръка как съм изкарал в ареста, унизен ли съм, съсипан ли съм.

Такова благородство не бях срещал.

За да преброиш приятелите си трябва арест. За радост – не сърдечен.

Арестувам „приятелите“ си, медиите, минувачите, арестувам мнението си за тях. И когато бъда „освободен“, то ще бъда освободен най-вече от тях. От приятелите, от медиите, от минувачите, от повърхностното„, написа той в социалната мрежа.

Припомняме, че в събота вечер полицейски патрул е бил изпратен на сигнал за скандал между мъж и група младежи. Пристигайки на място, униформените са установили на мястото само Минчев. По данни на МВР той се е държал грубо и заради това е задържан. От бул. „Раковски“ той е бил откаран в Първо районно управление. Прекарал е нощта в килията, а после бил отведен в Софийския районен съд, където да се гледа дело срещу него по указа за борба с дребното хулиганство. То обаче е било отложено за 13 юли, когато ще се разпитват свидетели.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.