Федералните разследвай: Кой даде дрогата на Матю Пери преди фаталния край

0

Смъртта на Матю Пери вече се смята за затворен случай, но властите все още разследват как се е сдобил с наркотиците, довели до фаталния край.

„Това е обект на разследване от страна на полицейското управление на Лос Анджелис със съдействието на Управлението за борба с наркотиците и Пощенската служба на САЩ“, заявиха във вторник от отдела за грабежи и убийства.

Пред таблоида TMZ служители на правоприлагащите органи на града споделиха, че се води разследване за това откъде Пери e взел кетамин или кой му го е предоставил. Според изданието вече са разпитани ключови лица в Холивуд, за които се знае, че имат история или са злоупотребявали със забранените вещества. Засега няма извършени арести.

В края на месец октомври 2023 г. актьорът бе открит в безсъзнание в джакузито в дома си. Малко след смъртта на Матю токсикологичен доклад потвърди, че е починал вследствие на прием на кетамин.

Тогава от съдебна медицина заявиха, че актьорът се е бил подложил на терапия заради депресия и тревожност. 

Докладът на медиците изброи удавянето, коронарната артериална болест и ефектите на бупренорфина като допринасящи фактори и непосредствената причина за смъртта на Пери.

Иначе това не е първият случай, в който федералните служби помагат за разследването на смърт на знаменитост, свързана с наркотици. През 2018 г. те разследваха тази на изпълнителя Мак Милър, който също почина вследствие на свръхдоза. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.