Фенка на Роби Уилямс почина след концерт

0

Трагедия беляза турнето на Роби Уилямс. Жена на около 70 години почина в болница след като падна на концерт в Сидни миналия четвъртък.

Тя пострада, като се претърколи през шест реда седалки по време на шоуто на Allianz Stadium и получи сериозни наранявания на главата, предава BBC.

Жената е откарана по спешност в близката болница, където е поставена в изкуствена кома. Медицинските органи потвърдиха днес, че тя е починала.

Засега британският певец не е коментирал трагедията, който се случи в първата вечер от австралийското му турне „XXV“.

Инцидентът е станал след като шоуто е приключило, когато хиляди посетители са започнали да излизат, каза говорител на стадиона.

„Вместо да използва стълби, жената се опитала да премине през редовете за сядане. Тя загубила опора и паднала“, каза говорителят според доклада на „Sydney Morning Herald“.

Жертва и в Рио

Миналия петък 23-годишна зрителка почина на концерт на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, след като колабира в жегата. Ана Клара Беневидес Мачадо беше откарана по спешност в болница, където почина от сърдечен арест.

Семейството й каза, че ще търси отговори след твърдения, че организаторите на концерта са забранили на посетителите да носят вода на шоуто въпреки условията на горещината.

Суифт заяви, че е съкрушена от трагедията и написа в профила си в Инстаграм: „Тя беше толкова невероятно красива и твърде млада“.

Видеоклипове в социалните медии също показаха как Суифт раздава бутилки с вода на феновете си по време на шоуто и нарежда на охраната да дава вода на хората от публиката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.