Филип Буков се сгоди

0

Филип Буков се сгоди! Новината, която със сигурност ще докара до истерия фенките на новия секссимвол на родното кино, бе илюстрирана от самия годеник в инстаграм.

Популярният актьор показа фотос, на който двамата с любимата му са сплели ръце, а на пръста на младата дама се кипри скъп пръстен. Буков обаче отказва коментари за датата на бъдещата сватба. Не отвръща и на хапливите подмятания в социалните мрежи, че статут „сгоден“ не означава непременно подпис в гражданското. Годениците не са задължени по закон с нищо един към друг, а дали ще останат заедно до заветната венчавка, един Господ знае. Но все пак годежът е събитие с високо знаково значение, затова и самият актьор, и избраницата му са наясно, че ако обвързването им се развали, ще влязат задълго в хрониките на таблоидите.

Буков и студентката по журналистика Ива са неразделни от няколко месеца
Буков и студентката по журналистика Ива са неразделни от няколко месеца

Ясно е едно: че с годежа Буков и чаровната му избраница Ива са решили да подсладят морската си ваканция, която тази година бе белязана с низ от инциденти за красивия актьор. На два пъти той се контузи сериозно, а за капак годеницата му бе повалена от летен грип. Сега обаче влюбените млади са на седмото небе и от щастливите им усмивки проличава, че черните дни са вече зад тях и им предстои безоблачен меден месец.

Доскоро личният живот на ВИП участника в „Сървайвър“ бе обект на какви ли не одумки. За дама на сърцето му спрягаха актуални красавици, включително и бившата на Асен Блатечки – моделката Диляна Попова. Търсачите на пикантерии обаче удариха на камък, защото се оказа, че горещите кадри, на които Буков и Попова се натискат на плажа, са част от филмов проект. „Нищо лично, просто кино!“, отсякъл актьорът, когато почнали да го разпитват за еротичната сценка.

За гадже на Филип Буков бе обявена и младата певица Виктория Георгиева, която представи България на „Евровизия“, но това отново е ако не много, поне достатъчно далеч от истината за техните отношения.

През юли обаче секссимволът допълнително нажежи страстите с гореща целувка с млада хубавица на плажа. Буков тагна към публикацията и любимата си Ива, за да пресече слуховете за тяхната раздяла.

Малко след като вдигна адреналина със страстната морска целувка, чаровният актьор хвърли и още една бомба, по традиция пак без да добави подробности. „Ожениха ме“, призна в прав текст той. Така Буков коментира снимката, на която се е изтипосал с елегантен костюм, досущ като младоженец.

Преди година героят от „Откраднат живот“ написа в инстаграм, че е бил „много вглъбен в моите си неща“, за да има време за сериозна връзка. С това той пресече от корен подмятанията, че млад, красив и успешен мъж като него все още няма постоянна приятелка. „Много пъти съм чувал зад гърба си, че жените не ме търпят, защото сигурно се закачам с други“, сподели в интервю Буков. Срещата му с Ива обаче в столичен клуб е на път да се окаже съдбовна. Неговата годеница е още студентка във Факултета по журналистика и масови комуникации в СУ. Популярният актьор бил този, който направил първата крачка. Преди да се загаджи с ослепителната брюнетка, Филип вече е имал 9-годишна връзка със своята ученическа любов. В свободното време Буков и любимата му обичат да катерят планините.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.