Фирканата Белослава е осъдена!

0

Певицата Белослава е осъдена на 4 месеца условно с три години изпитателен срок за това, че през лятото на миналата година седна зад волана след употреба на алкохол. Тя също така е наказана да бъде 6 месеца без книжка и да плати глоба от 150 лева.

В нощта на 10 юли миналата година Белослава беше спряна от патрул на бул. „Ал. Пушкин“, малко преди „Княжево“. Тя излизала от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол. Тя беше задържана за 24 часа и отказа кръвна проба.

Присъдата е от края на септември и е влязла в сила. Тъй като Белослава е без книжка от 11 юли миналата година, най-вероятно тези дни документът й е бил върнат. След случилото се Белослава се извини на феновете си.

„Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава“, написа тя във фейсбук тогава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.