Френската звезда Бреджит Бардо на кислород заради адските жеги

0

Адските жеги не морят само българските пенсионери! Френската актриса Брижит Бардо е имала нужда от кислород заради проблеми с дишането, които е получила в резултат на горещата вълна, обхванала Южна Европа в последните дни, предаде ДПА.

Съпругът на 88-годишната кино звезда Бернар д’Ормал обясни пред френски медии причината, поради която спешен екип пристигна вчера сутринта в дома им в Сен Тропе.

„Около 9 ч. сутринта Брижит изпитваше затруднения с дишането“, разказа той пред изданието „Вар матен“. „Беше по-силно от обикновено, но тя не беше изгубила съзнание… Пожарникарите пристигнаха, дадоха й кислород и останаха известно време, за да я наблюдават“.

Д’Ормал, който е женен за Бардо от повече от 30 години, заяви пред изданието, че намесата е била достатъчна, за да се реши проблемът, и че актрисата не се е нуждаела от допълнителна помощ.

„Както всички хора на определена възраст, тя вече не може да понася горещините“, допълни той.

Съпругът на френската актриса разказа, че от няколко дни Бардо се оплаква от жегата, въпреки че имат климатик вкъщи.

Властите във Франция обявиха оранжев код за големите жеги, тъй като последната гореща вълна, обхванала Южна Европа, повиши температурите до рекордни стойности.

Очаква се високите температури да се задържат във Франция поне до петък, отбелязва ДПА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.