Гаджето на Глория стана на 37

0

Гаджето на попфолк певицата Глория – Добромир Добрев, отпразнува своя 37-годишен рожден ден миналия уикенд.

Бизнесменът, както по-рано го представи неговата популярна любима в свое телевизионно интервю, засегнало темата за отношенията помежду им, сподели в своя Instagram профил няколко кадъра от тържеството.

В социалната мрежа той качи кратко видео, с който разкри на последователите си в платформата как персоналът на столичното заведение, където е решил да вдигне наздравици за хубавия повод в тесен кръг, му поднася торта, чиито горящи свещи той духа, намисляйки си желание.

„Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите и топли положения, направихте празника ми незабравим“, гласи посланието към публикацията му, под която неговата половинка се включи с честитка, завършваща с целувка и сърце, посредством които за пореден път засвидетелства силните си чувства към него.

За първи път за връзката им се заговори в средата на миналия ноември, малко след онлайн премиерата на музикалния клип „Кадифе“ на певицата. Тогава тя сподели във виртуалното пространство няколко задкулисни изображения от работния процес по създаването му, само че няколко от тях направиха по-силно впечатление.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.