Гълъб Донев уреди дъщеря си на коронацията на крал Чарлз

0

Габриела Донева, дъщеря на служебния премиер Гълъб Донев, която е учила в Англия и придружи министър-председателя на коронацията на крал Чарлз Трети, разказа пред bTV, че е изключително благодарна за жеста на баща си. 

„Случва се веднъж в живота, беше много специално за мен, имаме много силна връзка с баща ми“, разказа Донева седмица след събитието, на което премиерът можел да заведе майка ѝ.  

По думите ѝ изискванията за облеклото са били не в посока цвят, а да са по-обрани, с покрити колене, покрити рамене и затворени обувки.

Първо имало коктейл в двореца, на следващия ден била и самата коронация. „Няма медии, няма снимки, нямаме телефони“, описва мерките в Кралството покрай коронацията младата жена. 

Най-вълнуващо за нея всъщност било да се срещне с цар Симеон и съпругата му Маргарита, които бяха специални гости на новия британски крал. От малка си представяла „приказно“ света на българското царско семейство. 

Габриела е завършила в Англия, където е заминала да учи на 18 г. „Беше ми важно да съм в Лондон – град с огромни възможности, отидох да уча за бакалавър по творческо писане“, разказва тя. В университета ѝ казали, че може да добави още една специалност и тя избрала театър. След първата година заминала на специализация в Лос Анджелис – актьорско майсторство за кино. Но осъзнала колко далече е техният свят от нашия и затова се върнала в Европа.

В Лондон работила в кастинг агенция, представлявала много модели на Седмицата на модата, както и по проекти в Милано и Дубай.

„От много малка искам да имам моята семейна среда“, обяснява Габриела Донева, отбелязвайки, че в Лондон не била средата, в която иска да има семейство. Прибира се и още на другата година ражда сина си, който сега е на 1 г. и 9 месеца. „Родих в разгара на COVID с маска“, усмихва се Донева. 

В момента поддържа блог за отглеждането на деца, дава съвети на базата на огромното количество литература, която по собствените ѝ думи е изчела.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.