Глезотии! Майли Сайръс отказа да ходи на турне, не щяла да спи в автобус

0

Изпълнителката на „Flowers“ Майло Сайръс обяви, че няма да потегли на турне за албума си „Endless Summer Vacation“, защото не искала да се лиши от комфорта на собствения си дом и вместо това да спи в неудобния тур автобус.

Но все пак: „Това няма нищо общо с феновете“, обясни Майли в изявление в Инстаграм профила си.

30-годишната „Disney“ звезда сподели, че не желае да пътува и сменя костюми в движение от град на град. Визиите, с които излиза на сцена, по нейни думи, не вървят да бъдат натъпкани в автобус, защото се съсипват, а някои дори не могат да се сгънат.

Сайръс държи да уточни, че въпреки това, е свързана с феновете си.

„Когато печеля, печелите и ВИЕ. Дори и да не ви виждам, вие сте винаги близо до сърцето ми. Винаги търся връзка с публиката си“, написа още тя. Звездата от „Хана Монтана“ отбеляза също, че феновете ѝ са ѝ донесли „някои от най-хубавите дни“ в живота ѝ, пише изданието „Page Six“.

„Ще продължим това пътуване заедно, както през последните почти две десетилетия“, обеща тя. Макар че в момента турнето не е на дневен ред за Сайръс, все пак увери последователите си, че не е напълно изключено в бъдеще.

„Aко сте следили кариерата ми, знаете, че постоянно се променям и начинът, по който се чувствам, също може да се промени“, написа тя. „Обичам ви завинаги, просто съм на безкрайна лятна ваканция“.

Публикацията, която звездата пусна носи заглавието „Послание от Майли“. А секцията за коментари е с подкрепа към нея и нейното решение.

„Обичаме те, върни се възможно най-скоро“„Погрижи се за себе си, ние те обичаме толкова много и винаги ще бъдем тук“, написаха последователите й.

Постът й идва на фона на скорошното й интервю пред британския „Vogue“, където тя заяви, че на този етап „няма желание да тръгне на път, тъй като не усеща сигурността да пее преди стотици хиляди души“. Иначе последният ѝ студиен албум, издаден на 10 март, дебютира на 3-то място в класацията Billboard 200 след рекордно успешния водещ сингъл „Flowers“. През май стана най-бързата песен в историята на Spotify, която достигна 1 милиард стрийминга.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.