Година по-късно: Стана ясно какво е убило Рей Лиота

0

Причината за смъртта на Рей Лиота бе разкрита цяла година след смъртта на звездата от „Добри момчета“. Актьорът беше на 67 години, когато загуби живота си.

Лиота е починал от остра сърдечна недостатъчност и дихателни проблеми, според документи, получени от „TMZ“, съобщава „Sky news“.

Той е починал в съня си, съобщи тогава неговият представител Дженифър Алън.

Актьорът беше в Доминиканската република, снимайки филм, наречен „Dangerous Waters“, когато приключи със земния си път. Лиота беше сгоден и годеницата му беше с него, докато работеше по проекта.

Лекарите категоризираха смъртта на актьора като „естествена и ненасилствена“, посочвайки причините като сърдечна недостатъчност, дихателна недостатъчност и белодробен оток – натрупване на течност в белите дробове.

В документите също се казва, че Лиота страда от атеросклероза, натрупване на мастни отлагания в артериите, което ги кара да се стесняват и увеличава риска от инфаркти и инсулти.

Лиота беше най-известен с ролята си на истински мафиот Хенри Хил в класическия гангстерски филм „Добри момчета“ през 1990 г.

Кариерата му все още беше в много активна фаза, когато почина. Последните проекти преди смъртта му включват „The Many Saints of Newark“, „Marriage Story“ и „No Sudden Move“.

След смъртта му известни личности, включително Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро и Кевин Костнър, отдадоха почит на „уникално талантливия“ актьор.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.