Гор-чи-во: Юксел Кадриев вдига сватба, става дядо (СНИМКИ)

0

Най-щастливият миг за всеки баща предстои на тв водещия Юксел Кадриев. Новинарят вероятно скоро ще види като булка в бяла рокля единствената си дъщеря Габриела. Красивата девойка, която е студентка в Нов български университет, за пръв път признава публично, че се носи на крилете на любовта и се кълне във вечна вярност на своя избраник, като се очаква скоро да направи дядо известния си баща.

Габи има сериозен приятел на нейната възраст, с когото са неразделни. Кандидат-зетят бил одобрен лично от ревнивия и строг баща Юксел, който държал да се увери в сериозните му намерения към неговата наследничка. Кадриев гласувал доверие на момчето и пускал щерка си да пътува на романтични пътешествия в страната, но засега тя все още съжителствала с баща си, а не с гаджето си.

Габриела завърши училище през 2020 г. и веднага записа да учи висше в НБУ. Докато бе тийнейджърка, баща й имаше проблеми с опърничавия й нрав и не криеше, че щерка му минавала през тежък пубертет. Докато бе в гимназията, Габи залитна по фолкаджийския имидж, сложи си филъри в устните, направи си татуировки, публикуваше провокативни снимки. Откакто е студентка обаче била изключително отговорна и отдадена на образованието си и на момчето до себе си.

Проблемите в тийнейджърските й години и бунтовете, които правила, дошли най-вече заради тежкия развод между родителите й. Новинарят и бившата му съпруга – оперната певица Бонка, бяха в изключително лоши отношения и се съдиха за правата над Габриела. В крайна сметка съдът отреди тя да остане при татко си. По-късно майка й заминаа в Босна и Херцеговина, където се омъжи повторно за настоящия си съпруг Янош Ласло.

Покрай абитуриентския бал на Габи Бонка и Юксел успяха да стопят ледовете и да заровят томахавките. По няколко пъти в годината щерка им гостува в дома на майка си в Босна, защото Бонка рядко се връща в родината. Тя е приела двете деца на съпруг №2 за свои и дори наскоро се похвали, че е станала баба, макар първородното внуче във фамилията на Янош да не е неин биологичен наследник.

50-годишният Юксел, за разлика от бившата си, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майка си и дъщеря си, а там гостувал и кандидат-зетят.

Наскоро около жилището им гръмна скандал. Оказа се, че в продължение на 12 години Кадриев е обитавал общински апартамент в столичния квартал „Красно село” срещу символичен наем от 80 лева, докато заплатата на новинаря възлизала на над 300 хиляди лева за година, писаха медии. Общината завела дело срещу него, което той загубил. По всяка вероятност сега ще трябва заедно с щерка му и възрастната му майка да напуснат имота, тъй като опашката от нуждаещи се от подслон крайно бедни хора била дълга.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.