Холивудски блясък на Dancing Stars: Мария Бакалова инкогнито в публиката (СНИМКА)

0

Българската актриса Мария Бакалова, която е единствената нашенка с номинация за „Оскар“, се озова инкогнито в Dancing Stars.

Блондинката бе забелязана от наблюдателни гости в публиката по време на живото предаване, въпреки опитите си да не се набива на очи. Без да се афишира, красивата актриса седна между майката и бащата на своя любим, каскадьорът Валери Григоров, който е сред участниците в танцовото шоу и засега се справя отлично на дансинга с партньорката си Дорина.

Мария за пръв път сяда в публиката на Dancing Stars, макар че половинката ѝ за четвърти път излиза под прожекторите. Любовта й към Валери обаче е безспорна. Преди ден актрисата публикува тяхна обща фотосесия и я подписа с романтичното „You and me always“. Междувременно каскадьорът навърши 25 години – рожден ден, който двамата вероятно са отбелязали заедно.

В Dancing Stars Мария попадна в разгара на латино фиеста, в която 13-те звезди и техните партньори бяха решени да подпалят паркета с румба, самба, салса, мамбо и ча-ча-ча. С всяка следваща седмица конкуренцията на дансинга става все по-свирепа, а битката за титлата „Най-добър танцьор на Републиката“ все по-безжалостна. Миналия вторник претендентите за славата вдигнаха летвата с изумителни танци и трудни поддръжки, а журито извади първите деветки и десетки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.