И Въргала ще бори джендъра, предлагали му 1 млн. лв. да влезе в политиката

0

Актьорът Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала, влиза в „Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища“, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Припомняме, че в Инициативния комитет вече са Нешка Робева, бившият ректор на НСА проф. Светослав Иванов, Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, юристът Владимир Шейтанов.

В подкрепа на референдума се обявиха и бригаден генерал Стефан Стефанов, бивш заместник-директор на военното разузнаване и председател на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, както и контраадмирал Петър Странчевски.

В тв интервю завчера Въргала разкри, че е отказал 1 млн. лв., за да влезе в политиката.

„Парите са основно нещо в политиката и всички са наясно, че хората влизат там предимно заради парите. Аз не разсъждавам дали ще взема 1 милион лева или не. Навремето баща ми ми каза, че безплатни кебапчета няма. Вземайки нещо ти вече дължиш, така е в живота“, коментира актьорът.

На въпрос кога би приел да влезе в политиката, той отговори, че само тогава, когато види, че наистина има кауза, която касае България.

„Второ, бих влязъл, когато провидя, че със собствените си способности мога да донаддам каузата. Аз нямам политическа грамотност“, каза Въргала пред Bulgaria ON AIR.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.