Илън Мъск съвсем изплиска легена: „Назначи“ куче за изпълнителен директор на Туитър

0

Американският предприемач Илън Мъск е „назначил“ нов главен изпълнителен директор на Туитър – на поста е назначено куче от породата шиба ину. Самият Мъск обяви това на страницата си в социалната мрежа.

„Новият главен изпълнителен директор на Туитър е страхотен. Много по-добър е от предишния!“, написа Мъск под публикувана снимка на кучето в стола на главния изпълнителен директор на компанията.

Според него кучето, наречено Флоки, се справя чудесно с числата и има свой собствен стил на работа. Мъск изрази увереност, че домашният любимец е „идеален за поста“.

По-рано милиардерът определи последните три месеца като изключително трудни. Той заяви, че е съчетавал спасяването на социалната мрежа от фалит с работа в другите си компании. Мъск заяви, че е доволен от данните на Tуитър за броя на уникалните потребители на ден (DAU).

Преди време Мъск пусна анкета в Туитър дали трябва да се оттегли като шеф на социалната мрежа и мнозинството отговориха с „Да“. Но така и не се съобрази с „гласа на народа“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.