Илон Мъск започва яростна битка с бившата си за децата им

0

Магнатът Илон Мъск започва съдебна битка срещу бившата си половинка – певицата Граймс, с която цели да получи попечителството над трите им деца. Според информация на медиите отвъд Океана, миналия месец милиардерът е подал документите в Тексас, като основното му обвинение срещу екстравагантната звезда е, че тя не се грижи за наследниците им – синовете им X Æ A-Xii и Tau Techno Mechanicus и дъщеря им Ex Dark Sideel.

Завеждането на делото се случва малко след като Илон Мъск внесе петиция срещу Граймс, в която я обвинява със същите аргументи, а последвалите съдебни действия са единствено с цел решението от съда да бъде взето в максимално кратко време.

„Вносителят на молбата в действителност е полагал грижи, възпитавал ги е и е бил в обкръжението на всяко едно от децата още от раждането им. Освен това вносителят на молбата е бил заедно с децата в един и същи дом в продължение на месеци, включително и последните такива“, пише в документите.

Мъск е внесъл петицията още на 7 септември, а на 18 септември е подал и документите за по-бързото решаване на въпроса, съобщава Дир.бг.

Самата Граймс явно е решила да не се дава без бой и на 29 септември също е подала своя молба, но в съда в Сан Франциско. От документите става ясно, че тя също иска да получи попечителството на трите си деца, като обвинява основателя на „Тесла“, че не й позволява да се вижда с 3-годишния им син X Æ A-Xii.

Освен това е помолила делото в Тексас да бъде отхвърлено, тъй като нито тя, нито децата и бившият й мъж имат каквито и да било контакти в щата, тъй като всички живеят в Калифорния. Тя смята и че там няма да получи справедливо съдебно решение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.