Ивайло Захариев съди БНТ

0

Актьорът от „Под прикритие“ Ивайло Захариев обяви, че е спечелил дело срещу БНТ. Във видео, публикувано в социалните мрежи, Захариев казва, че днес е разбрал, че делото е било решено в негова полза. 

БНТ отново излъчва първия сезон на сериала „Под прикритие“. „Това е страхотно, но знаете ли, че в същото време аз водя дело срещу БНТ – именно заради сериала „Под прикритие“, заяви в ТикТок актьорът.

Ето какво каза още той: 

„Хиляди хора искат да разберат какво се случва между мен и БНТ. А днес разбирам, че съдията е излязла с решение в моя полза. Обаче защо това решение по-скоро ме кара да се ядосам, да се чувствам омерзен, обиден, защо тази нищожност на решението ме кара да кипя от емоция, която не ми дава възможност да структурирано да разкажа какво се случва. 

Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да разкажа всичко подробно – защо се стигна дело, защо ще се боря на следваща инстанция. Няма да се предам. Очаквайте!“

Според запознати Захариев съди БНТ заради това, че Телевизията-майка крие действителните приходи от сериала „Под прикритие“, като по този начин ощетява актьорите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.