Иво Димчев дава 200 лв. на двама от публиката, за да се съблекат чисто голи и да имитират секс

0

Певецът Иво Димчев обеща 200 лв. на двама от зрителите на новото му представление, ако за три минути се съблекат чисто голи се преструват, че правят любов, докато той пее хита си „Водка“.

Тази сцена Димчев заема от спектакъла си „P Project“ от 2012 г., в който плаща на хора от публиката да извършват различни действия: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват и да се преструват, че правят любов.

Новият спектакъл на провокативния изпълнител се казва „БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ и премиерата му беше премиера преди седмица в клуб Строежа.

„Шоуто е с лековит характер. В него има любими откъси от моите спектакли „Som Faves“, „Лили Хендел“, „P project“, „Facebok theatre“, „I-cure“, „Selfie concert“, „In Hell with Jesus“ и „Avoiding Delifeath“, които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години. Включил съм и избрани текстове от книгата ми „Лирика и Педератуси“. И разбира съм подбрал най-доброто от моите български, английски и руски песни“, споделя артистът.

За първи път негов спектакъл е изцяло на български език. Представлението е забранено за лица под 18 г. Някои от песните му ще изпълни в компанията на поне трима зрители, които ще си правят селфи видеа с него, препратка към много популярния му в чужбина „Селфи концерт“. На сцената ще звучат избраните му хитове „Баница“, „Водка“, „Леден дъжд“, „Пушкин“, „Момина свиня“, „Старост нерадост“, „Еротик стар“ и „Шкембе чорба“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.