Изгониха звездата от „Отчаяна съпруги“ Тери Хачър от приложение за запознанства

0

Тери Хачър била изгонена от популярното приложение за запознанства Hinge, защото профилът ѝ бил счетен за фалшив.

Актрисата направи забавното разкритие по време на участие в „Getting Grilled“ с Къртис Стоун, след като беше попитана за запознанствата си.

„Опитах всички приложения за запознанства и пробвах най-новия Hinge“, каза тя на водещия Къртис Стоун, докато споделяше, че „не се среща с никого“.

„И тогава те ме изгониха“, продължи актрисата.

„Какво искаш да кажеш, че те изгониха?“, попита Стоун.

„Е, те си помислиха, че се преструвам на Тери Хачър“, обясни актрисата.

„Те се извиниха и тогава аз си казах: „Преодолях го“. Определено приключих с приложенията за запознанства и чувствам, че ако има някакъв начин да отида някъде и да се срещна с някого, това трябва да е, но честно казано, щастлива съм. Имам наистина пълноценен живот, наистина натоварен живот. Имам добри приятели. Аз, знаете ли, всичко е наред. Нямам нужда от мъж. Имам котка.“

Докато празнуваше 59-ия си рожден ден през декември, актрисата от „Отчаяни съпруги“ заяви, че ще последва „много страхотния съвет“ на Джейн Фонда относно преднамерения живот, предаде vesti.bg.

Хачър си даде обещанието, като сподели клип на Фонда, в който говори за това, което е преживяла, по време на участие в подкаста „Absolutely Not“.

„На 59 разбрах, че за да знам къде искам да съм през оставалите 30 години и как искам да свърша, трябва да разбера къде съм била“, каза Фонда тогава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.