Известен актьор убит от крадци, тръгнали да му свалят катализатора

0

Американският актьор Джони Уоктър, известен с ролята си на Брандо Корбин в сериала „Централна болница“, беше прострелян и убит в Лос Анджелис. Трагичният инцидент се е случил по време на предполагаем опит за кражба на катализатора на колата му.

Агентът му, Дейвид Шаул, потвърди смъртта на 37-годишния актьор, пишат световните медии.

„Джони Уоктър бе грандиозно човешко същество. Не просто талантлив актьор, който беше отдаден на занаята си, но и истински морален пример за всички, които го познаваха. Във върховете и паденията на една предизвикателна професия, той винаги държеше главата си изправена и продължаваше да се стреми към най-доброто, което можеше да бъде. Времето ни с Джони беше привилегия, която бихме пожелали на всеки. След повече от десетилетие заедно, той ще остави дупка в сърцата ни завинаги“, спомня си за него Шаул.

Уоктър изигра Брандо в сериала, който продължава повече от шест десетилетия.

Телевизионният му дебют е в драматичния сериал Lifetime Army Wives, от 2007 година. По време на дългогодишната си кариера се появява в множество филми и сериали, включително The Grass Is Never Greener, GoldenBox, The Con-Artist, Flyover States, A Most Suitable Applicant и други.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.