Известна актриса призна: Загубих девствеността си на 35 г.

0

Известната актрисата Ребъл Уилсън се надява да помогне на младите хора да се почувстват овластени, когато става дума за секс и интимност, като разкри, че е загубила девствеността си на 35-годишна възраст.

„Не всеки трябва да загуби девствеността си като тийнейджър“, каза Уилсън в интервю пред списание People, относно предстоящите й мемоари „Rebel Rising“. „Хората могат да изчакат, когато са готови или да изчакат, когато станат малко по-зрели.“

Ребъл каза, че описва личния си опит в мемоарите и че смята, че това „може да бъде положително послание“ за другите. „Очевидно не е нужно да чакате, докато навършите тридесетте като мен, но не трябва да изпитвате натиск като млад човек“, каза тя.

Описвайки себе си като „закъсняла“, Уилсън споделя пред списанието, че когато е била на 20 години често е казвала на приятелите си, че „го е направила само, за да приключи темата“ или просто е излизала от стаята, когато темата се повдигала.

Тя коментира и сексуалността си и фактът, че към днешна дата е обвързана с жена. През февруари 2023 г. Уилсън се сгоди за дизайнерката на дрехи Рамона Агрума в Дисниленд.

Миналия ноември тя се сдоби с дъщеря, носеща името Ройс Лилиан, която се появи на бял свят чрез сурогатна майка. „Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея“, написа звездата в страницата си в Instagram, когато обяви раждането на дъщеря си. „Тя е красиво чудо!“

Мемоарите на Ребъл „Rebel Rising“ ще излязат официално на книжни пазар на 2 април.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.