Известна тенисистка: Треньорът ме изнасилваше по три пъти на ден, кошмарът започна, когато бях на 12

0

Шокиращи разкрития направи бившата тенисистка Анжелик Коши, която застана пред съда в качеството си на потърпевша от 55-годишния днес треньор Андрю Гедес.

Насилникът е бил начело на националния отбор на Франция и на Коши, която се оплака, че е била изнасилвана по 3 пъти на ден, пише  Дир.бг.

Детайлното разследване стартира през лятото, когато комисия се зае да проучи сигнали за нередности в местния тенис, въпреки че насилникът бе пратен зад решетките още преди 2 години.

В показанията си 36-годишната спортистка твърди, че Гедес я е изнасилил общо 400 пъти за две години.

Кошмарът започнал, когато тя била едва на 12. Треньорът я принудил да правят секс по време на 2-седмичен тренировъчен лагер и я уверил, че няма нищо нередно.

„Изживях най-лошите две седмици в живота ми. Много пъти мислех за самоубийство.

Той ме изнасилваше по три пъти на ден. Първата вечер ме покани да отида в стаята му и аз отказах, а след това той влезе в моята“, разкри тя, цитирана от Marca.

Нещо повече – Коши твърди, че насилникът се е ползвал с пълна подкрепа от федерацията и именно това е причина за сегашното разследване.

А на сигналите за нередности отговорът бил, че треньорът носи медали и всичко му е позволено.

„В тенис средите беше известно, че поведението му към младите момичета не е правилно.

Когато едно момиче се оплака на президента, че се е държал неадекватно с вербално и физическо насилие, отговорът беше „Да, но той ни носи титли“, твърди Коши.

Андрю Гедес бе осъден на 18 години затвор през 2021 г. за сексуално насилие на четири жени на възраст между 12 и 17 години.

Имената на жертвите не бяха разкрити тогава, но сега Коши е дала публични показания и подробности за действията на треньора.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.