Камен Воденичаров загуби баща си

0

Актьорът Камен Воденичаров загуби баща си. След тежко боледуване си е отишъл музикантът и телевизионер Борис Воденичаров.

Тъжната вест съобщи Камен в своя профил във Фейсбук:

„Днес след тежко боледуване ни напусна моят баща Борис Воденичаров. С огромна тъга се ровя из семейните снимки. Той ме дари с много любов, грижа, достойнство и принципност, че мога да да кажа само „Благодаря ти, татко“ и „Обичам те“! Музикант, композитор и невероятен човек той със своите другари от Българска телевизия създадоха телевизионни предавания за българския фолклор и богатството на народното творчество. Така се казва и до днес редакцията, на която той беше дългогодишен ръководител. 30 години отдадени на телевизията и вдъхновението бликащо от българските фолклорни песни и танци! От този миг Борето както го наричаха всички вече е звездичка в небето… Някъде там с космическия кораб носещ на борда си българската родопска песен послание от Земята, която ти записа и предаде нататък…

Много липсваш на мен и цялото ни семейство!

Поклон пред светлата ти памет!

Поклонението ще се състои на 24 юли понеделник в 11 часа в храм „Свети Седмочисленици“, написа във фейсбук съкрушеният Камен Воденичаров.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.