„Ще ви убия! Ще ви съсипя!“: Камера заснела как борецът Кирил Терзиев дърпа за косата Светлана Гущерова

0

Бившият борец Кирил Терзиев беше обявен за издирване снощи по сигнал, че е бил плейметката Светлана Гущерова.

От СДВР съобщиха, че камера е заснела как я скубе за косата, а тя си удря зъбите в стъклото на колата, пише „Телеграф“. Самата Гущерова пък написа в профила си в Инстаграм, че нападението станало пред децата ѝ. „Мен ме издирват като престъпник, а те се разхождат с джипа по „Черни връх“ все едно цялата държава трябва да работи за тях“, каза Терзиев.

„Ще споделя нещо, което касае сигурността на цялото ми семейство. Кирил Терзиев, бивш борец, преди минути ми посегна в колата пред децата ми. Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо го прави, след като бях заплашвана 1 година от него. Досега мълчах! Но ми посегна през прозореца на колата, пак казвам – пред децата ми. Чашата преля“, написа Светлана. Тя твърди, че борецът ѝ избил зъбите.

Тя е била разпитана в 4 РПУ и е дала показанията срещу бореца.

„Истината е, че това семейство ми дължат доста пари и използват полицията като охранителна фирма. Мен ме издирват като престъпник, а те се разхождат с джипа по „Черни връх“ все едно цялата държава трябва да работи за тях. Цял ден говоря с разследващия полицай. Обади ми се и ми каза, че сутринта са ме търсили на адреса, не съм бил там и че ще ме пуснат за издирване. Не знам какво са видели на камерите. Ако отида ще ме задържат за 24 часа, но нека да видят дали заслужавам наказание“, каза пред „Телеграф“ Кирил Терзиев.

От полицията съобщиха, че камерите са заснели как Гущерова и борецът спират един до друг и свалят прозорците на колите. Тя се показва, говори му, а той се протяга и дърпа кичур от косата ѝ, при което тя се удря в стъклото.

„Всичко се случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард „България”, в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме – от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора”, разказа в ефира на „Здравей, България” Светлана Гущерова.

„Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук? Бях  много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: „Следя те. Да видя дали си тук?””, разказа Гущерова.

И допълни: „Той ми каза:”Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!”. И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка”.

Гущерова подчерта, че камери в района са заснели удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. Олимпийският шампион от своя страна в свои медийни изяви подчертава, че плеймейтката е питала да го наплюе и така си е ударила зъбите.

„Освен избитите зъби, имам и откъснат кичур коса. Той трябваше най-малкото да бъде задържан за 24 часа. Предполагам, че полицията е направила необходимото, за да се сдобие със записите от района, на които се вижда как той ме удря. Терзиев ми се обади по телефона, и ми каза: ”Познавам шефа на 4-о РУ и  всичко, което пишеш ще бъде скъсано”. Извадила съм си медицинско”, заяви тя.

Гущерова беше категорична, че разполага с видео и снимки, които ще направи публично достояние, ако полицията не направи нищо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.