Камерън Диас стана майка за втори път

0

Камерън Диас и нейният съпруг, членът на Good Charlotte Бенджи Мадън, посрещнаха второто си дете.

„Развълнувани сме да обявим раждането на нашия син, кардинал Мадън. Той е невероятен и сме толкова щастливи, че е с нас“, написа самата актриса в Инстаграм.

Тя добави, че няма да публикува снимки на бебето, защото иска да защити правото му на лична безопасност. Въпреки това тя каза, че синът й е „ужасно сладък“. Диас също отново отбеляза, че е много щастлива и благодарна, а също така пожела на своите абонати всичко най-добро и „добър ден“. Камерън Диас и Бенджи Мадън започнаха да се срещат през 2014 г., а през 2015 г. официално станаха съпруг и съпруга. Няколко години по-късно, в началото на 2020 г., двойката обяви попълнение в семейството – знаменитостите имаха дъщеря Радикс. Тя беше дългоочаквана.

Камерън имаше затруднения със зачеването на дете, актрисата дори премина няколко курса на хормонална терапия, за да забременее чрез ин витро, но всички тези опити бяха неуспешни.

Радикс бе роден чрез сурогатно майчинство. Диас се е посветила на семейството си. В името на това да бъде майка и съпруга тя реши да пожертва кариерата си в Холивуд, предаде БГНЕС.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.