Кание Уест пристава на Путин, за да си организира концерти!

0

Отчаяното търсене на Кание Уест за място, където да може да организира свои шоута, удари дъното.

Рапърът вече претърпя неуспехи да закупи парчета земя в Европа, Южна Америка, Югоизточна Азия и Австралия, предаде The Sun.

Според източник на Кание му хрумнала лудата идея да изпълнява на някои от Седемте чудеса на света – включително Тадж Махал в Индия, Великата китайска стена и пирамидите в Египет.

Но след неговите хомофобски изказвания и скандали около него никой не желае да има общо с изпълнителя.

Сега обаче, след всичките окази, на рапъра му е хрумнала идеята да организира концертите си в Русия и в някои от нейните съюзници. 

Източникът, който е работил на турнета с U2, Мадона и Бионсе, заяви, че приближаването му до Владимир Путин може да има сериозни последици за бъдещето на кариерата на изпълнителя.

Той вярва, че много страни, които вече са прекъснали връзките си с Русия след нахлуването в Украйна, ще отритнат още повече рапъра.

„Тази идея е толкова отчайваща“, каза ветеранът от индустрията пред The ​​U.S. Sun. „Ако направи шоу в Русия, за него е свършено в много европейски страни“, категоричен е източникът.

Кание беше забелязан в Италия със съпругата си Бианка Ченсори през последните няколко месеца, като източникът подчерта, че подобни пътувания в бъдеще могат да станат проблематични, ако той успее да организира концерт в Русия.

Той също така твърди, че екипът на Кание се е свързал с пропутински правителствени фигури в Унгария и Сърбия.

„Ако той свири в Русия и дори отиде в Унгария или Сърбия за концерти, хората ще приемат това като огромна обида. Много европейски страни могат да му забранят да пее в тях“, продължи източникът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.