Кардинална промяна: Филип Киркоров с три страховити пластични операции  

0

Филип Киркоров призна, че в края на миналата година се е решил на кардинална промяна. Певецът е легнал под ножа на прочут руски пластичен хирург и признава, че го е направил в името на многомилионната си публика.

Според суетния изпълнител професията му е такава, че трябва да следи внимателно външни си вид. Въпреки че той от години носи едни от най-скъпите сценични тоалети, които се шият лично от прочутите италиански дизайнери Долче и Габана за него, бе загубил битката с килограмите. След намесата на талантливия пластичен хирург 55-годишният певец се появи с плосък корем и тотално променено лице. Феновете на руската мегазвезда останаха поразени, че по лицето си той вече няма нито една бръчка.

Трансформацията на Киркоров била изключително тежка и преминала в 3 етапа, като му предстоял още един, за да се преобрази напълно. Първо певецът с български корени се подложил на ендоскопски лифтинг. С напредване на възрастта лицето на човек сякаш пада надолу. В това число и клепачите. Така се случило и при Филип, затова чрез иновативната процедура му били повдигнати челото, веждите, външните им ъгли, стегнали му още и средната зона, която е под очите и в областта на бузите.

„По време на ендоскопията се правят минимални разрези на скалпа и на челото, които са незабележими. През тях операторът влиза с ендоскоп, отделя мускулите от надкостницата, освобождава тъканта и я вдига нагоре“, обяснява докторът, извършил интервенцията на естрадния ас.

Вторият етап от трансформацията му била блефаропластика на долните клепачи и чек-лифтинг. „Филип вече притежава перфектни вежди и клепачи, благодарение на които очите му се отвориха широко. Но след процедурата трябва да мине време, за да се разбере дали ще трябва интервенцията да се повтори“, обяснява още хирургът от Русия.

Освен лицето Киркоров си коригирал и корема със специален американски апарат. Чрез него се махат излишните мазнини между мускулната стена и кожата, като остава само 1 сантиметър мазнина. Накрая пластичният гуру дори му оформил и плочки на стомашната преса. „Коремът е разрязан, пъпът е преместен по-високо, а самият разрез е премахнат“, казва лекарят и допълва, че след всички корекции руският певец вече наистина изглежда като крал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.