Катето Евро иска още внуци

0

Искам още внуци – момче и момиче. Това сподели пред Нова телевизия актрисата Катерина Евро, по-известна като Катето Евро. 

„Аз бях от палавите деца, наказваха ме. Ние учихме с брат ми в Шесто училище. Аз от малка участвах във всички артистични прояви. Баща ми е учил оперно пеене в Консерваторията, тогава се е залюбил с мама. Живях с него до 5-годишна възраст, когато се прибираме, а той остава в Албания, град Корча. Отгледаха ни майка ми и баба ми. Не получавахме писма от татко, спирали са ги на границата“, спомня си Катето Евро.

Катето Евро споделя, че голямата ѝ любов е бил съпругът. „Имаше силни чувства и много хубави години. Няма да ми се случи втори път в този човек. Обичала съм и съм била много обичана. Искам внучка ми да има хубаво детство. Моето беше щастливо, искам тя да расте като щастлив човек, не искам никой да я наранява, готова съм да я браня до смърт. Обичам да садим цветя заедно, уча я да обича природата. Искам още внуци – момче и момиче. Най-важно е да знаеш, че си обичан, да ти казват, че си обичан. Не е важно материалното“, смята тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.