Кейти Прайс иска да е жената с най-големите гърди в света, вижте как изглежда след 16 операции (снимка)

0

След 16-ата пластична операция, с която се опитва да се превърне в жената с най-големи гърди в Обединеното кралство, Кейти Прайс вече не само не прилича на себе си, а изглежда доста плашещо. 

„А беше хубаво момиче“, така цъкат със съжаление почитателите на Кейти Прайс – известната британска медийна знаменитост и модел, когато видяха най-новите кадри с нея, след поредната хирургична интервенция. Красавица някога, тя редовно се появяваше на страница 3 в британския таблоид „The ​​Sun“, под псевдонима Джордан.

Тя наскоро претърпя 16-та операция в опит да има „най-големите бомби във Великобритания“ и по всичко личи, че е щастлива да покаже резултата във вторник, когато се появи край басейн на почивката си в Тайланд, отбелязва „Daily Mail“.

44-годишната светска персона беше с бански, направен специално по мерките ѝ, с емотикони и доста татуси, като най-новият покрива цялото й коляно. Тя пиеше коктейл от коксов орех и се наслаждаваше на живота, пише „Daily Mirror“. 

„В крайна сметка просто харесвам големи цици. Тези са най-големите, които съм имала, те са масивни и си ги обичам!“, коментира тя подобренията си. Има корекции и по лицето. 

Пътуването й трябваше да сплоти нея и бившия й годеник Карл Ууд, който обаче изневиделица се върна сам в Лондон. Кейти намекна в социалните мрежи, че са се разделили отново. 

Странно е, че си е добавила обем на бюста, а изглежда като мъж, коментират още по неин адрес в мрежите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.